Italiensk Kødsovs med spaghetti

Ingredienser:
Ca. 4-6 personer

  • 350 g. hakket oksekød.
  • 4 stilke bladselleri.
  • 1 stort løg.
  • 1 stor peberfrugt.
  • 2-4 fed hvidløg.
  • 1-2 dl. italiensk rødvin.
  • 1 lille ds. tomatpure.
  • 1 ds hakket tomater.
  • 1 tsk. salt.
  • frisk kværnet peber.

Fremgangsmetode:

  1. Svits det hakkede kød i en gryde.
  2. Tilsæt rødvinen og lad det koge i ca. 10 min.
  3. Tilsæt fint hakket hvidløg.
  4. Tilsæt hakket bladselleri, hakket løg og hakket peberfrugt.
  5. Tilsæt hakket tomat.
  6. Tilsæt tomatpure.
  7. Tilsæt salt.
  8. Skru ned for varmen og lad det simre under låg i min. 1½ time.
  9. Smag til med lidt salt og frisk kværnet peber.

Tilbehør:

  • frisk revet parmesanost.
  • Spaghetti eller pastabånd.
  • Evt. Ciabattabrød

Bemærkning:

  • Rødvin er meget med til at bestemme smagen, så leg lidt med forskellige vine og mængde.
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *