Chili Con Carne (let og hurtig)

chiliconcarne

Ingredienser:
4 – 6 personer

  • 2 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 1 ds. Majs
  • 2 stk. Rød peberfrugt
  • 2 stk. hakket frisk Chili
  • 1 tsk. rapsolie
  • 1 spsk. Rød balsamico
  • 1½ tsk. Spidskommen
  • 1 ds. Hakkede tomater
  • 1 ds. Kidneybønner i chilisauce
  • 500g hakket oksekød.
  • Salt og peber.
Fremgangsmetode:
  1. Hak løg, hvidløg og peberfrugten i tern.
  2. Fjern kernerne fra chilipeberet og hak det i tern.
  3. Brun kødet i en gryde med lidt olie.
  4. Put løg, hvidløg, chili, balsamico, spidskommen og dåsetomaterne i og lad retten simre i 5 min.
  5. Bønner, peberfrygt og majs tilsættes og chili con carnen skal simre yderligere 10 min.
Tilbehør:
  • Server retten med ris, brød og måske lidt creme fraice.
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *