Hindbærsnitter

Ingredienser:
18 – 20 stk.

  • 300 g. mel.
  • 200 g. smør.
  • 100 g. sukker.
  • 1 æg.
  • 300 g. Hindbærmarmelade.
  • Flormelis til glasur.

Fremgangsmetode:

  1. Smuldre smørret i melet.
  2. Tilsæt sukker og æg og ælt hurtigt dejen sammen.
  3. Læg den koldt i en time.
  4. Rul dejen ud i aflange stykker, ca. 7-8 cm. brede og lige antal.
  5. Fordel hindbærmarmeladen i et tyndt lag på halvdelen af stykkerne.
  6. Læg resten af stykkerne oven på og klem enderne sammen.
  7. Bag stykkerne i 18 min. ved 200°C.
  8. Lad dem køle af.
  9. Rør glasuren sammen af flormelis og vand, og hæld det over stykkerne.
  10. Skær ny stykkerne ud til snitter.

Bemærkning:

  • Hvis snitterne skal fryses, skal glasuren ikke kommes på.
print

Skriv en kommentar