Snickerskage

 

Ingredienser

  • 1 glas Peanutbutter. 
  • 1 dl. lys sirup. 
  • 1 dl. sukker.
  • 1 dl. kokos.   
  • 1 tsk. Vanillesukker. 
  • 1 L. Rice Krispies. 
  • 125 g. Lys chokolade
  • 125 g. Mørk chokolade.

Fremgangsmetode:

  1. Peanutbutter, sirup, sukker og kokos kommes i en gryde og varmes op til det har en blød konsistens.
  2. Tilsæt Vanillesukker og Rice Crispies og rør det hele forsigtigt sammen.
  3. Massen kommes i et fad/bradepande (ca. 20 x 30 cm) og trykkes lidt sammen.
  4. Chokoladen smeltes over vandbad og hældes over kagen.
  5. Sættes i køleskab minimum 2 timer.

Bemærkning:

  • Der kan bruges både creamy og crunchy peanutbutter.