Banankage

Ingredienser

  • 125 g. Mørk chokolade. 
  • 100 g. Smør. 
  • 4 æg. 
  • 150 g. Rørsukker. 
  • 4 tsk. Vanillesukker. 
  • 4 Bananer. 
  • 150 g. Hvedemel 
  • 2 tsk. Bagepulver. 

Fremgangsmetode:

  1. Tænd for ovnen på 185 grader varmluft.
  2. Hak chokoladen groft og stil den til side.
  3. Rør smør, æg, rørsukker og vanillesukker sammen i en skål.
  4. Skær bananerne i små stykker og mos dem så med en gaffel.
  5. Pisk dem sammen med æggemassen.
  6. Tilsæt mel, bagepulver og 75 g. af chokoladen og pisk det hele godt.
  7. Hæld dejen i en smurt aflang bageform eller en form beklædt med bagepapir.
  8. Bag kagen midt i ovnen i ca. 35-40 minutter, eller til der ikke hænger dej fast, når du prikker i den med en strikkepind.
  9. Smelt de resterende 50 g. af chokoladen og hæld den over kagen. 
Print Friendly, PDF & Email