Waldorfsalat

Ingredienser:
En stor skål

  • 250 g. fromage frais 0,5%.
  • 1 spsk. sukker.
  • lidt citronsaft.
  • groft salt.
  • 3 stilke bladselleri.
  • 2 æbler.
  • 150 g. stenfrie vindruer.
  • 50 g. hakket valnøddekerner.

Fremgangsmetode:

  1. Rør fromage frais, sukker, citronsaft og salt sammen.
  2. Tilsæt bladsellerien hakket i små tern, æbler i små tern og vindruerne i halve.
  3. Tilsæt valnøddekernerne hakket og bland det hele godt.
  4. Pynt evt. med et par hele valnøddekerne, vindruer og bladselleriblade.
  5. Sæt salat i køleskab i mindst 30 minutter.
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *