Spinatsalat med kartofler og kylling

Ingredienser:
4 personer.

dressing:

  • 1 spsk. dijonsennep.
  • 1 spsk. flydende honning.
  • 2 spsk. æblecidereddike.
  • 3 spsk. rapsolie.
  • Salt.

Salat:

  • 6 mellem store kartofler.
  • 2 spsk. ekstrajomfruolivienolie.
  • 3 fed hvidløg i skiver.
  • lidt salt.
  • 4 kyllingebryster.
  • 200 g. bredbladet spinat.
  • 150 g. grofthakket valnødder.
  • 1 rødløg i tynde skiver.

Fremgangsmetode:

  1. Dressingen blandes ved at røre sennep, honning, eddike og olie sammen. Smag til sidst til med lidt salt.
  2. Kartoflerne skrælles, og skæres i tern.
  3. Vend kartoflerne i olie, hvidløg og salt. bag dem i ovnen ved 200°C i ca. 20-25 minutter alt afhængig af størrelsen (til de er møre).
  4. Pochér kyllingebrysterne i (næsten) kogende vand tilsat lidt salt i ca. 18- 20 minutter. Derefter skal de hvile i ca. 10 minutter.
  5. Pluk kyllingekødet fra hinanden.
  6. Bland kartofler, kylling, spinat, valnødder og løg i en stor skål.
  7. Dryp dressingen ud over salaten og server straks.
Inspiration: 24 nemme salater.
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *