Perlerugsalat

Ingredienser:
2 personer.

  • 1½ dl. perlerug.
  • salt til kogning.
  • 3 spsk. rapsolie.
  • 1½ spsk. flydende honning.
  • saft og revet skal af 1 økologisk citron.
  • 1 porre i ultratynde skiver.
  • 75 g. hasselnødder, hakket og let ristet.
  • 1 æble i små tern.
  • salt.

Fremgangsmetode:

  1. Kog perlerugen i letsaltet vand til den er mør. (ca. 15 – 20 min.)
  2. Dræn vandet fra perlerugen.
  3. Bland honning, olie, citronsaft og revet citron skal.
  4. Vend perlerugen med dressingen.
  5. Bland porre, hasselnødder og æbler med i.
  6. smag til med lidt salt.
Bemærkning:
  • Perlerugen kan erstattes af perlesplelt..
  • Kan bruges som tilbehør til laks. (se hvidvinsbagt laks).
kilde: 24 nemme salater.
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *