Drømmekage
Ingredienser:
1 bradepande (40 x 40 cm)
Dejen:
- 4 æg
- 300g sukker
- 50g margarine.
- 2 dl. mælk
- 200g mel
- 3 tsk. bagepulver
- 1 tsk. vaniliesukker
Fyld:
- 125g margarine
- 100g kokusmel
- 200g brun farin
- ½ dl mælk.
Fremgangsmetode:
- Æg og sukker piskes sammen over damp.
- Margarine smeltes med mælk og afkøles.
- Margarine massen blandes med æggemassen og røres sammen.
- Mel, bagepulver og vaniliesuklker blandes og sigtes i massen.
- Det hele røres godt sammen og dejen er klar til bagning.
- Fyldet laves nu klar.
- Smelt Margarine, mælk og brun farin i en gryde.
- Tilsæt kokusmel.
- Bag først bunden ved 200°C (190°C varmluft) i 20 minutter.
- Tag bunden ud og kom fyldet på.
- Bag videre ved 225°C (210°C varmluft) i 5 minutter.