Drømmekage

drommekage Ingredienser:
1 bradepande (40 x 40 cm)

Dejen:

  • 4 æg
  • 300g sukker
  • 50g margarine.
  • 2 dl. mælk
  • 200g mel
  • 3 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. vaniliesukker

Fyld:

  • 125g margarine
  • 100g kokusmel
  • 200g brun farin
  • ½ dl mælk.

Fremgangsmetode:
  1. Æg og sukker piskes sammen over damp.
  2. Margarine smeltes med mælk og afkøles.
  3. Margarine massen blandes med æggemassen og røres sammen.
  4. Mel, bagepulver og vaniliesuklker blandes og sigtes i massen.
  5. Det hele røres godt sammen og dejen er klar til bagning.
  6. Fyldet laves nu klar.
  7. Smelt Margarine, mælk og brun farin i en gryde.
  8. Tilsæt kokusmel.
  9. Bag først bunden ved 200°C (190°C varmluft) i 20 minutter.
  10. Tag bunden ud og kom fyldet på.
  11. Bag videre ved 225°C (210°C varmluft) i 5 minutter.
print