Chili Brownie

chiliebrownie
Ingredienser:
1 bradepande (40 x 40 cm)

  • 200g mørk chokolade (gerne 55% eller mere)
  • 300g smør
  • 6 æg
  • 500g brun farin
  • 2-3 stk. hakket frisk Chili (mellem stærk)
  • 180g hvedemel
  • 100g hakket valnødder

Fremgangsmetode:
  1. Tænd for ovnen på 190°C (180°C varmluft).
  2. Smelt smør og chokolade i en gryde ved lav varme og lad så blandingen køle af.
  3. Flæk, fjern kerner og hak chilierne og rør dem i chokoladeblandingen.
  4. Pisk æg og brun farin sammen i en skål.
  5. Hæld den afkølede chokoladeblanding i æggemassen og rør det sammen til en jævn dej.
  6. Sigt melet i dejen og rør det sammen.
  7. Hak valnødderne og rør dem i dejen.
  8. dejen kommes i en bradepande på ca. 40 x 40 cm og bage i ca. 20 minutter. Kagen skal være fugtig i midten.
Print Friendly, PDF & Email