Amerikanske Pandekager

Ingredienser:
ca. 25 stk.

  • 500 g. hvedemel
  • 7 dl. kærnemælk
  • 3 æg
  • 3 tsk. bagepulver
  • 3 spsk. sukker
  • 1½ tsk. salt
  • smør til stegning

Fremgangsmetode:

  1. Bland mel og bagepulver gennem en si.
  2. Pisk de andre ingredienser sammen i en stor skål.
  3. Hæld mel og bagepulver blandingen i skålen med de andre ingredienser, lidt af gangen, mens der piskes godt.
  4. Varm en pande op og smør den med lidt smør.
  5. Kom nu pandekagemassen på panden i små pandekagestørrelse med en diameter på ca. 12 cm og i en tykkelse af 1 cm.
  6. Bag dem gyldne på den ene side og vend dem så
  7. Bag dem gyldne på den anden side.
  8. Gentag pkt. 5 – 7 indtil du er færdig.

Tilbehør:

  • Sirup og smør

Bemærkning:

  • Når pandekagerne skal spises, så kom først lidt smør på og derefter lidt sirup
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *