Svensk pølseret

Ingredienser:
ca. 5 personer.

  • 2 stk. finthakket løg.
  • 40 gr. margerine.
  • 10 ufarvede pølser.
  • 2-3 tsk. paprika edelsüss.
  • 2 små dåser konc. tomatpuré.
  • 2½ dl. mælk.
  • 2½ dl. madlavningsfløde.
  • salt og peber.
  • 1 kg. kogte kolde pillede kartofler.
  • Purløg til pynt
Fremgangsmetode:
  1. Svits de finthakkede løg, gyldne og klare i margerinen. 
  2. Skær pølserne i skrå skiver og lad dem svitse med lidt.
  3. Tilsæt paprika og bland det godt med pølser og løg.
  4. Skru ned for varmen.
  5. Tilsæt de skivede kartofler, mælk, madlavningsfløde, tomatpuré, salt og peber.
  6. Bland det hele godt sammen.
  7. Lad retten simre 30 min. til retten er jævnet af mælken og kartoflerne.
  8. Server med lidt purløg drysset oven på.
print

Skriv en kommentar