Te-boller

Ingredienser:
24 stk.

  • 500 g. mel.
  • 100 g. margarine.
  • 50 g. sukker.
  • 50 g. gær.
  • 2 æg.
  • 2 dl. mælk.
  • ½ tsk. kardemomme.
  • 1 tsk. salt.

Fremgangsmetode:

  1. Gæren opløses i den lunede mælk (ca. 35°C).
  2. De øvrige ingredienser hældes i og dejen æltes godt.
  3. Hæver i 45 min.
  4. Deles i 2 kugler, der hæver i et par minutter.
  5. Hver kugle deles i 12 stykker (i alt 24), som formes til boller.
  6. Hæver i 45 min.
  7. Pensles med æg.
  8. Bages på midtersterille ved 220°C i 10 min.
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *