Fiskesuppe

Ingredienser:
4 – 6 personer.

  • 2 tsk. stødt karry.
  • 1 ds. kokosmælk.
  • 2 små stilke citrongræs (kan evt. undlades el. brug lidt ekstra limesaft).
  • 1 tyk skive ingefær.
  • 1 strimmel limeskal.
  • 8 dl fiskebouillon.
  • 3 slanke porre.
  • 150 g sukkerærter.
  • 200-400 g. laksefileter.
  • 200 g. rejer.
  • Salt, sukker og limesaft.
  • 1 bdt. frisk koriander.

Tilbehør:

  • Lune flutes el. ciabattabrød.

Fremgangsmetode:

  1. Rist karryen i lidt af den tykke kokosmælk, til det skiller og begynder at dufte.
  2. Tilsæt: Flækket citrongræs, ingefær, limeskal, fiskebouillon og resten af kokosmælken.
  3. Bringes i kog og koges i ca. 20 min. for svag varme.
  4. Fjern citrongræs og ingefær.
  5. Tilsæt: snittede porrer, halverede sukkerærter og laksefileter i tern.
  6. Lad det simre i ca. 5 min.
  7. Smag til med salt, sukker og limesaft.
  8. Kom rejerne i den varme suppe.
  9. Server straks med et drys af koriander og brød til.
print

Skriv en kommentar