Marinade til kød

Ingredienser:
Til ca. 1/2 kg. kød.

  • 1 spsk. salt.
  • 1/2 spsk. sukker.
  • 1 tsk. paprika.
  • 1/2 tsk karry.
  • 2 tsk. provence.
  • vand efter behov.

Fremgangsmåde:

  1. Bland alle krydderierne.
  2. Gnub kødet godt ind i krydderierne.
  3. Læg kødet i køleskabet i ca. 3 timer i en lukket pose eller i en anden lukket beholdet.
  4. Tilsæt vand indtil kødet er dækket og luk posen eller beholderen.
  5. Lad det stå til dagen efter (ca. 20 timer.)

Bemærkning:

  • Eksperimenter med andre krydderier.
  • Prøv med andre væsker end vand. f.x. rødvin.
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *