TUC kage

Ingredienser til 8 personer.

Bund.

  • 3 stk. æggehvider.
  • 200 g sukker.
  • 1 pakke TUC kiks.
  • 100 g hasselnødder.

Creme.

  • 2 dl. cremefraise 18%
  • 2 dl piskefløde.
  • ½ tsk vaniljepulver.

Fremgangsmetode

  1. Pisk sukker og æggehvider til det er hvidt og luftigt.
  2. Blend nødderne, så de bliver helt finthakkede, og som mel.
  3. Put TUC kiksene i en kraftig pose og bank dem til de er helt fint knuste.
  4. Bland kiks og nødder i æggehvidemassen.
  5. Hæld dejen i en bagepapir beklædt springform på 22 cm og bag i 25 minutter ved 175 grader.
  6. Lad kagen køle ned.
  7. Lav nu cremen.
  8. Pisk fløden næsten stiv og vend med cremefraiche og vanilje.
  9. Smør massen på kagen.
  10. Pynt med årstidens frugter/bær. Det er mest lækkert hvis en af frugterne er en lidt syrlig slags som fx brombær, kiwi eller jordbær.
print