Kartoffel, chorizo & rucolasalat

Ingredienser:
2 personer.

  • 500 g. kartofler.
  • 150 g. chorizo pølse.
  • 1 rødløg.
  • 2 spsk. balsamicoeddike.
  • 2 spsk. olivienolie.
  • 1 bdt. rucola, hvor de grove stilke er fjernet.
  • salt og friskkværnet peber.
  • Friskrevet parmesan til pynt.

Fremgangsmetode:

  1. Skræl kartoflerne og kog dem i let saltet vand i ca. 15 – 20 minutter.
  2. Hæld vandet fra kartoflerne og lad dem køle lidt af.
  3. Skær kartoflerne i 1/4 eller 1/8 stykker alt efter størrelse.
  4. Halver rødløget og sker det i skiver.
  5. Skær chrizo-pølserne i skiver og rist dem på en tør varm pande.
  6. Tilsæt løg og kartofler og steg dem med, til de er gyldenbrune.
  7. Tag panden af varmen.
  8. Bland balsamicoeddike og olivienolie i en skål.
  9. Tilsæt rucolaen og kryder med salt og peber.
  10. Tilsat så den varme chorizo-kartoffel-løg-blanding og vend det forsigtigt.
  11. Anret på tallerkener og drys med friskrevet parmesan.

Bemærkninger:

  • Der kan også benyttes noget andet salat….. prøv jer frem.
  • Pynt evt. også med nogle halve cherrytomater.
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *