Cannelloni med oksekød

Ingredienser:
4 personer.

  • 250 g hakket oksekød 10-12%.
  • 1 spsk. olie.
  • 1 hakket løg.
  • 1 hakket gulerod.
  • 1 stang fint hakket bladselleri.
  • 2 tsk. oregano.
  • salt og peber.
  • 3 spsk. revet parmital ost.
  • 1 æg.
  • 1 pk. pastaplader (kølevare).
  • 1 fl. (690 g) sugo casa tomatsauce (andet kan også bruges).
  • 1 pk. (1/2 l.) Mornaysauce.
  • 3 spsk. revet parmital ost ekstra til at drysse oven på.

Fremgangsmetode:

  1. Kødet svitses i olie.
  2. Grøntsager og krydderier tilsættes.
  3. Blandingen svitses 5 min. før den tages fra varmen.
  4. Parmital ost og æg røres hurtigt i kødblandingen.
  5. Pastapladerne klippes i 8 lige brede stykker. Kødet fordeles på de 8 plader der rulles sammen som et aflangt rør.
  6. 1 dl tomatsauce gemmes, resten hældes i bunden af en ildfast form.
  7. Cannellonierne lægges i saucen i det ildfaste fad.
  8. Mornaysaucen hældes over og resten af tomatsaucen fordeles over. .
  9. Cannellonierne bages i 30 min. ved 200°C.
  10. Når der er 5 min. tilbage, drysses Parmital ost over.
print

Skriv en kommentar