Pølsehorn

Ingredienser:
24 stk.

  • 500 – 600 g. mel.
  • 50 g. gær.
  • 50 g. margarine.
  • 3 dl. mælk.
  • 2 spsk. olie.
  • 1 tsk. salt.
  • 1 tsk. sukker.
  • 8 pølser (deles til 24 stk.).
  • Æg til pensling.

Fremgangsmetode:

  1. Rør gæren ud i vand.
  2. Tilsæt olie, salt, sukker og blødt margarine.
  3. Bland melet i ad et par gange, til dejen har en passende konsistens.
  4. Ælt dejen og stil den til hævning i 30 – 40 minutter, tildækket.
  5. Del dejen i 3 dele og rul hver del til en cirkel.
  6. Del hver cirkel i 8 trekanter.
  7. Læg en pølse på hver trekant i den brede ende.
  8. Rul sammen fra den brede ende mod spidsen og form dem til horn.
  9. Lad hornene efterhæve i 15 minutter.
  10. Pensel med sammenpisket æg og bag hornene ved 225°C i 15 minutter.

Bemærkning:

  • Er fryseegnet.
print

Skriv en kommentar